BF vs "El retorno del Jedi" (episodi VII)

Setembre del 2019’, i seguim amb el Benjamí Femení per repuntejar la feina feta de l’any passat. Tenim dues baixes sensibles (Ona i Bruna) i dues altes molt interessants (Anna i Judit). I tenim totes moltes ganes de fer-ho be, ja que som de 4t.

Es fa llarga la pre-temporada, sense partits, i molts entrenaments. Però tant Raquel com jo, estem impacients de començar a jugar. Aquelles cares de nenes petites de princeses Disney de l’any passat, han canviat per unes cares amb ganes de lluitar i jugar a bàsquet. Som de 4t, som grans, i tenim geni i força. Ja som Equip: Júlia, Marta, Daniela, Carla, Olaya, Martina, Maria, Anna, i Judit.

Ara ja som un equip, i tocar treballar i lluitar per ser competitives. El bàsquet és fàcil, i el farem molt mes fàcil, però molt intens. Seguirem defensant fortes, intenses, i dures. I encara correrem mes, buscant la companya lliure, buscant molt mes la passada i el joc col•lectiu. Sense oblidar la tècnica individual. Com diu Edgar, el nostre coordinador: “Som-hi”.

Comença la primera fase: ”Bon partit del Benjamí femení 4t. a La Salle envers un tou i novell Joan 23. Hem sortit concentrades amb defensa, mantenint en tot moment la posició defensiva entre la jugadora i la cistella. Amb atac, hem corregut molt, i sempre que podem anem a cistella.

https://www.cetarragones.cat/veure_calendari/538647655/8446126

Després de Nadal, estem al nivell “A”, són equips del bon nivell, pero les lleones seguim tenint un lema: "Si hi ha defensa, hi ha partit", "i sempre lluitant fins al final". M’agradaria destacar tres partits espectaculars, reescrivint les seves cròniques per valorar la gran temporada del equip.

“Partit molt disputat a l'Elisabeth de Salou versus un bon equip molt lluitador amb noies altes i fortes. Però hem treballat molt, i hem tret el partit endavant amb fermesa. El primer quart, una gran defensa 1x1 tot el camp ens hi ha permès deixar al rival amb molt pocs punts. Sempre davant d'elles, entre cistella i jugadora dificultava les seves accions d'atac. Hem dominat el rebot d'atac, i Martina i Maria han estat molt bé sota els taulers durant el primer quart. Agafant rebots i anotant sota l'anella. El segon quart, hem baixat una mica la defensa, amb despistes al marcatge. I hem fallat molts tirs fàcils sota cistella per tirar massa fort. La segona part, tant el tercer com el quart quarts, ha estat molt bo. Insistim que si estem entre jugadora i cistella els costa fer punts. I l'atac dirigit per una intel•ligent Daniela, que decidia amb criteri si finalitzava o passava, ha estat molt interessant pel gran joc d'equip realitzat. Felicitar a tot l'equip pel treball ben fet, demostra que la setmana que entrenem bé, juguem bé.

“Gran partit amb bon solet aquest matí a La Salle davant el Sagrat Cor. Dos bons equips, que han lluitat molt, i han jugat força bé. Disputat partit amb un domini de l'equip lasalià, però molt bona feina de l'equip lila lluitant fins al final. 1r. quart, sortim molt concentrades amb defensa, i amb un atac buscant sempre a la companya desmarcada. Molt encertades a l'atac amb moltes cistelles dels dos equips sempre tirant al tauler (parcial 17-14). 2n. quart, elles surten fortes i fan tres cistelles seguides. Però comencem a defensar molt bé, amb un 1x1 tot el camp que no les deixa moure amb facilitat. I nosaltres fem cinc cistelles seguides per cap d'elles (parcial 10-6). Molt bé, molt bé la defensa... seguim treballant, seguim lluitant. 3r. quart, no ataquem amb encert perquè no tirem suau a tauler. Però la defensa és espectacular, sempre 1x1 tot el camp, sense anar a la pilota, intentant que no passin, i sempre entre jugadora i cistella (parcial 9-2). 4t. quart, hem seguit defensant, però el cansament ens ha fet fallar molts tirs amb atac, per no tirar al tauler suau. Sempre hem de treballar i lluitar fins al final (parcial 6-8). Molt bon partit versus un bon equip. Espectacular treball defensiu ("Si hi ha defensa, hi ha partit"). Molt bon atac jugant a passar amb anotacions de totes les jugadores. MOLT BÉ NOIES¡¡¡ Anotacions: Anna (2), Marta (2), Carla (2), Judit (2), Martina (7), Olaya (6), Daniela (5), Maria (14), Júlia (2). Molt contentes per la visita de la Bruna... trobem a faltar el teu somriure i la teva alegria.”

“Després d'una setmana d'entrenaments fluixets, arribava l'Escola Pax invictes a la nostra pista. Partit complicat davant d'un bon equip, però les nostres han treballat molt amb defensa, i han tret el partit endavant amb seguretat. El primer quart, sortim molt ficades al partit i concentrades. Especialment amb una molt bona defensa, intensa i agressiva. Una gran defensa que no deixa moure al Pax (13-4), destacar a Martina amb tasques defensives. I un atac molt eficaç de Daniela i Olaya. El segon quart, seguim igual a pesar de canviar a tot l'equip. Bona defensa i rebots de Maria. I cistelles al contraatac de Carla i Judit. Seguim treballant i seguim lluitant (25-13). Al tercer quart, seguim molt bé amb defensa, però també estem encertades a l'atac (15-6 de parcial). Martina, Carla, Olaya fan cistelles fàcils. I Anna i Marta estan molt intenses i persistents amb defensa (40-19). A l'últim quart, un parcial 7-13, es deixa n'evidencia el cansament de l'equip. Tres cistelles de Daniela, i un parell de pilotes robades de Júlia, i termina el partit amb 47-32.”

https://www.cetarragones.cat/veure_calendari/388565680/5230036

https://www.cetarragones.cat/esport-escolar/jocs-esportius-escolars-de-c...

Després de 64 entrenaments, i més de una dotzena de partits, arribem al final de temporada amb la satisfacció de la feina ben feta...

                                                   .... no es facil arribar al final de temporada sense perder cap partit, i jugant força be. Solament ha falta jugar la final provincial, i lluitar fins al final pel campionat. Molt content del equip, perque SOM EQUIP, SOM SALLE¡¡¡