Pare Manyanet vs Júnior Femení

Anem al Pare Manyanet amb massa confiança donades les dues victòries a la 1a. fase. I el nostre rival ens espera amb ganes de guanyar i fa un gran plantejament i un gran partit.

El 1r. quart, és una toma i daca, amb bones defenses individuals dels dos equips, i encert dels dos equips cara cistella. Nosaltres fallem fins a 12 passades que han facilitat la feina de l'equip rival (15-17).

El 2n. quart, és molt apàtic de tot l'equip, i amb masses errades. Defensa tova i no anem al rebot. Fallem passades i precipitem l'atac,  no estem encertades amb el tir i les entrades a cistella (31-25).

El vestuari al descans és un poema. Però pensem i ens posem les piles. Sortim a lluitar, ja que avui no surt res de res. Quan no surt res, només val treballar i treballar. Defensar i defensar. Sortim motivades i amb una defensa molt intensa i dura, ens permet fer cistelles fàcils al contraatac (parcial 0-11) i empat a 38 al marcador.

L'últim quart, seguim treballant, seguim lluitant, seguim defensant. Una altra sortida al màxim (parcial 0-12). Elles no es rendeixen i apreten fins al final, però amb certa tranquil·litat amb les jugades finals, ens emportem el partit amb molt patiment i molt treball (50-57). 

Nota negativa: apatia durant dues parts, mil errades a les passades, i falta d'ordre i paciència a l'atac.

Nota positiva: lluita fins al final quan les coses no surten bé, i bon percentatge de tirs lliures.

Ara toca seguir entrenant més i millor. Això només acaba de començar.