Joventut Badalona Femení 1 vs Infantil Femení A

Després d'un cap de setmana realment bo la setmana anterior, les nostres Infantils tornaven a jugar i no els hi anaven a posar gens fàcil tot i no ser dels millors equips classificats.

El partit jugat a Badalona aquest dissabte ha estat molt dolent, quan les coses es fan bé ho diem però avui toca ser crítics amb tot l'equip. 

Ha començat molt igualat, pocs punts, molts cops i enrrenou, moltes mans en defensa no pitades i moltes imprecisions per part dels dos equips. Les locals a mesura que passaven els minuts aconseguien anar trobant-se més còmodes a pista i les grogues seguien encara desconnectades i més pendents de tot el que envoltava el partit menys de jugar el partit com saben.

Errades, faltes, imprecisions, més faltes, cops i més cops podríem dir que ha estat el resum del partit fins i tot quan a partir del sisè vuitè les de La Salle han volgut fer un petit canvi de xip per començar a treballar i competir, i això és el que els hi ha permès sumar una nova victòria i la primera fora de casa en aquesta fase, tot i no ser mereixedores de l'èxit.

La única nota positiva, per dir-ho d'alguna manera, ha estat la capacitat de l'equip de no acabar de despenjar-se del partit i tot i estar fent un partit per oblidar connectar-se i capgirar la dinàmica. Això a principi de temporada era impensable, i el fet d'haver de competir i treballar cada setmana ens està fent més fortes.

Toca seguir fent feina, molta molta feina, aprofitar cada minut dels entrenaments, i voler competir cada minut del cap de setmana, si treballem i guanyem perfecte, però guanyar així no ens serveix per seguir creixent.

Avui hem fet un petit pas enrere, esperem que sigui per agafar impuls i tornar a treballar més fortes i més ficades. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL