Infantil Femení A vs Escola IPSI 06

Primer partit del cap de setmana per el Infantil Femení A contra un rival on l'anada tot i que les grogues van fer un partit molt bo les locals van endur-se la victòria.

Aquest cap de setmana la cosa va ser diferent, les grogues van tornar a fer un gran partit lluitant gairebé cada minut i donant-ho tot, però aquesta vegada si van sumar la victòria i van recuperar l'average.

Des de l'escalfament es notava que les nostres estaven per la feina, concentrades i ficades per el que havien de fer i l'inici va ser així. Completament ficades al partit i molt agresives tant en atac com en defensa, tenien clar que l'objectiu era competir i si es guanyava seria perquè la feina es va fer bé. 

La igualtat al marcador era constant durant tot el partit, en algun moment les locals obrien el marcador però de seguida les blaves lluitaven per no desenganxar-se.

La diferència en el partit va ser de nou la intensitat i les ganes, les de La Salle van anar a per tot en defensa recuperant moltes pilotes i podent correr, però quan no corríem els 1c1 eren realment bons per treure alguna cosa, ja fos la falta o la cistella.

Gran partit, gran feina feta i mirada posada en el següent partit del back-to-back, ja que diumenge tornàvem a jugar contra un rival molt difícil, el líder invicte del grup.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL