Infantil Femení A vs Diagonal Mar Front Marítim Negre

Segon partit del cap de setmana, primera vegada que jugàvem contra aquest rival i tot i la victòria en l'últim partit jugant molt bé no ens podíem confiar ni relaxar, ens trobàvem davant del líder invicte del grup, en 5 jornades cap equip havia aconseguit guanyar-les.

L'inici del partit va ser molt esbojarrat, un "correcalles" per part dels dos equips on ningú posava una mica de seny per pensar que fer, tot i això les grogues van seguir dintre de partit fins al punt de acabar els primers 5 minuts guanyant.

La primera part de les locals va ser molt bona, quan corríem ho fèiem molt bé, quan paràvem vam tenir possiblement dels millors minuts en estàtic, trobant cantonades, extra-pass, jugant 1c1, tenint tirs exteriors alliberades... Realment minuts molt bons.

La segona part tot i marxar 11 punts a dalt al marcador sabíem que no seria fàcil, el rival donaria guerra i així va ser.

Els 2c1 van començar a sorgir efecte i els va permetre robar pilotes i sumar, a això es va sumar el fet que les grogues van decidir deixar de jugar en alguns minuts, i anar fluixes en defensa cosa que va permetre situacions fàcils de 1c1 per les visitants. El resultat era còmode però sense acabar de marxar, sempre fent la molla, però les grogues van saber jugar-ho bé, tornar a partit i sumar una victòria molt molt treballada.

Enhorabona noies per un cap de setmana espectacular, no us penseu que la feina està feta, volem més i als entrenaments demanarem més. 

Entrenant com competim seríem espectaculars, no deixem de treballar ni de lluitar. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL