Cadet Femení B vs Bàsquet Teresianes

AB SALLE TARRAGONA CFB 43 – BÀSQUET TERESIANES 45

Partit corresponent a la 6a jornada de la segona fase del grup B2 cadet femení, el dissabte 29 de febrer es va viure un partit molt emocionant i entretingut al pavelló de la Salle Tarragona, que va enfrontar a dues escoles de la ciutat, en que fins al ultim instant del partit la victoria podía caure per a qualsevol dels dos equips i al final l’equip visitant es va acabar enduent la victoria.

Les principals claus del partit van ser que durant la primera part, l’equip no estaba concentrat tot el que hauria, cometent errors defensius molt clars que elles si sabien aprofitar, aixó va arribar juntament amb la máxima diferencia del equip rival que ficava una aventatge de 8 punts a mitjans del 2n quart.

Despres de la primera part, l’equip va reaccionar ficant tota l’actitut per emportar-se el partit, corrent molt bé el contratac i aconseguint defensar amb molta duressa en algunes accions tota la segona part. Errors prop de l’anella van condemnar finalent el resultat. 

Felicitar a l’equip per la seva capacitat de reacció i per el bon partit que van realitzar, a seguir treballant que queda molt!