Aleví Masculí 5è vs Aleví Masculí C

Partit corresponent a la 7a jornada de la fase final del grup 3 mini masculí, va ser un partit molt igualat en molts moments del partit, els dos equips, es tenien moltes ganes, ja que al ser del mateix club, volien demostrar al maxim el que sabien. Per al equip local, el que correspont a 5e, va dominar en moltes situacions el contratac per banda i ben corregut de cara a anotar llegint les aventatges. Un altre factor determinant favorable va ser la superioritat física que es demostrava amb alguns rebots comodes de capturar.

Pero durant el transcurs del partit, l’equip es va agobiar per coses que no depenien d’ells mateixos, es cert que l’equip rival va aconseguir en moltes situacions molt bones defenses que feien que l’equip estigues constanment molt incomode a l’hora d’atacar, peró l’equip va marxar del partit, protestant coses i estant més pendents de l’arbitratge i del aambient d’un dia on havia més public que el habitual. 

També destacar que perdent, molts cops s’apren més que no pas guanyant i veniem d’uns partits amb el resultat molt comode i aquesta derrota ens ajudarà a tornar a la realitat per seguir entrenant al màxim i tornar a guanyar ben aviat.

Felicitar sempre al equip rival que va fer un molt bon partit