Júnior Femení vs Claret de Valls

Primer partit de la segona fase, i juguem versus el millor equip de la competició, Claret de Valls. Únic invicte després de 14 jornades de la 1a fase.

Sortim amb respecte, però sense por, una bona i dura defensa ens fa estar dintre del partit. Amb atac, pèrdues fàcils sota la pressió rival, però quan apliquem la sortida de "press" correctament, arribem amb facilitat a cistella (15-17).

Segon quart amb la mateixa tònica, bones defenses 1x1 dels dos equips, joc ràpid també dels dos equips, i "toma i daca" de cistelles (12-12).

Tercer quart, segueix l'igualat en tots els terrenys, defensius i ofensius, em ritme de joc, i em encerts envers cistella. Trenca l'empat al marcador un triple visitant sobre la botzina (39-42). Una llàstima, perquè l'equip visitant patia, i nosaltres anaven amunt.

Però arriba l'últim quart, i elles és tancant molt amb defensa, i amb un atac amb molta paciència i precisió anoten amb facilitat. L'experiència de l'equip visitant fent un parcial 7-19... trenca definitivament el partit. Un triple local deixa el marcador em 49-61.

Molt content i orgullós del meu equip, gran defensa i bon atac. Petits detalls han donat la victòria a l'equip més veterà. Passades errades, tirs lliures fallats, i saber estar als últims minuts amb encert i concentració a la pista... Gran partit noies. Ara toca entrenar més, i molt millor, i principalment amb més intensitat i força.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/8761