Benjamí Femení vs Sagrat Cor

Gran partit amb bon solet aquest matí a La Salle. Dos bons equips, que han lluitat molt, i han jugat força bé. Disputat partit amb un domini de l'equip lasalià, però molt bona feina de l'equip lila lluitant fins al final.

1r. quart, sortim molt concentrades amb defensa, i amb un atac buscant sempre a la companya desmarcada. Molt encertades a l'atac amb moltes cistelles dels dos equips sempre tirant al tauler (parcial 17-14).

2n. quart, elles surten fortes i fan tres cistelles seguides. Però comencem a defensar molt bé, amb un 1x1 tot el camp que no les deixa moure amb facilitat. I nosaltres fem cinc cistelles seguides per cap d'elles (parcial 10-6). Molt bé, molt bé la defensa... seguim treballant, seguim lluitant.

3r. quart, no ataquem amb encert perquè no tirem suau a tauler. Però la defensa és espectacular, sempre 1x1 tot el camp, sense anar a la pilota, intentant que no passin, i sempre entre jugadora i cistella (parcial 9-2).

4t. quart, hem seguit defensant, però el cansament ens ha fet fallar molts tirs amb atac, per no tirar al tauler suau. Sempre hem de treballar i lluitar fins al final (parcial 6-8).

Molt bon partit versus un bon equip. Espectacular treball defensiu ("Si hi ha defensa, hi ha partit"). Molt bon atac jugant a passar amb anotacions de totes les jugadores. MOLT BÉ NOIES¡¡¡

Anotacions: Anna (2), Marta (2), Carla (2), Judit (2), Martina (7), Olaya (6), Daniela (5), Maria (14), Júlia (2).

Molt contentes per la visita de la Bruna... trobem a faltar el teu somriure i la teva alegria.