CB Morell vs Aleví Femení 5è

Segon partit d'aquest 2020 i tot no aconseguir estar totes als entrenaments la imatge que donem és molt diferent a l'anterior partit. Vam voler lluitar, vam voler defensar, vam voler correr i vam voler intentar-ho fins al final del partit.

Tot i ser només 8 jugadores i tenir menys descans del normal va ser un partit on com hem dit abans la paraula rendir-se no va existir, és cert que van haver minuts on es van fer millor les coses que d'altres, on les coses ens sortien millor que en altres moments però voler estar amb una actitud correcte no hi va faltar en cap moment del partit, i això és un gran pas endavant.

En atac hem de seguir millorant molt, sobretot en aspectes bàsics que ja hauríem de tenir controlats com aixecar el cap per veure la pista, en algunes situacions ens falta una mica més de calma ja que sense veure que està passant ens posem a botar i no ens ha donat temps a decidir si és la millor opció o no.

En defensa vam tenir moments realment bons, però el treball de la defensa del 1c1 hem de seguir corregint coses per posar-ho més difícil, igual que en el rebot on sent un equip no gairé alt sinó treballem patirem molt.

Segona jornada d'aquesta nova fase, i un pas de gegant per el que queda de temporada, el nostre oc te un gran marge de millora però la nostre actitud comença a anar per un gran camí.

A seguir entrenant per millorar i corregir tot el que necessitem, per ser millors jugadores!

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL