Infantil Femení A vs Reus Deportiu

Aquest passat dissabte les nostres Infantils van jugar la penúltima jornada de la primera fase i de nou van tornar a guanyar, però aquesta vegada tot i el +26 al marcador no va convèncer la manera en que vam jugar.

En l'apartat defensiu anàvem a ratxes, ja que no vam aconseguir ser constants durant tots els minuts del partit. Quan volíem connectàvem robàvem unes quantes pilotes i obríem el marcador, llavors ja tornàvem a descansar. 

En atac semblava que tinguéssim pressa, ens volíem treure la pilota massa aviat de sobre, sense saber on teníem a la companya, i el pitjor, sense saber on estàvem nosaltres per decidir. Fins l'últim quart que vam treure el bot no vam començar a pensar una mica, aixecar el cap abans de decidir i després actuar. Es va notar moltíssim i això és el que hauríem d'intentar fer sempre, córrer quan poguem i parar quan no es pugui córrer. 

Hem de seguir treballant, sabem fer les coses millor i sabem que podem fer-ho. Necessitem no perdre el nostre joc en tot el partit i ser constants.

A seguir entrenant noies!

ACTITUD, TREBALL I CONCENTRACIÓ