David Molas segueix a l'Associaició Bàsquet La Salle Tarragona

Per segona temporada consecutiva NutrisEstil&Esport a càrrec de David Molas, s'encarregaran del servei de fisioteràpia de tots i cada un dels jugadors i jugadores de l'Associació Bàsquet La Salle Tarragona.

Sempre amb cita prèvia el nostre fisioiterapeuta tractarà a aquells que ho necessitin per ajudar-nos a poder seguir creixent com Associació esportiva i assegurar-nos de gaudir d'una bona pràctica esportiva.

El servei es durà a terme per David Molas Guasch. Fisioterapeuta graduat per la Universitat Rovira i Virgili (2012-2016), actualment cursant  Màster en readaptació a la activitat física i a la competició esportiva per la universitat de Girona (Euses 2018-2019).També amb altres formacions com fibrolisis miofascial instrumental.Experiència en la fisioteràpia esportiva en diversos camps però sobre tot al món del futbol (Nàstic de Tarragona) des de categories inferiors fins a jugadors professionals.

El servei de fisioteràpia està adreçat a aquells jugadors i jugadores que tinguin un diagnòstic per lesió o bé ja tinguin l'alta mèdica i necessitin realitzar un tractament per assegurar una millor reincorporació a la pràctica esportiva, per tal de reforçar la zona lesionada i evitar recaigudes o sobrecàrregues o bé per tal de poder accelerar aquest procés.

Les sessions tindran lloc al establiment de NutriEstil&Esport, situat a tant sols 5 minuts de les nostres pistes, concretament a l' Edifici Montsant, Sant Pere i Sant Pau s/n, PB 10, 43007 Tarragona.

PROTOCOL D’ÚS PER A JUGADORS/ES:

1. Els jugadors/es del club hauran de demanar al seu coordinador per poder fer l´ús del servei i aquest els hi passarà el contacte de la persona encarregada de gestionar-ho.
2. La persona responsable li assignarà un dia i una hora de sessió.

En cas que tenint hora i no avisant amb suficient antelació no es presenti a la visita, aquest jugador/a no podrà tornara fer ús del servei.

En cas d’haver-hi un nombre elevat de sol·licituds, el fisioterapeuta valorarà a qui se li dona prioritat d’ús.