CB La Selva vs Infantil Femení A

Nova victòria del Infantil Femení A aquesta temporada, aquest vegada per 12-63.

El partit disputat per el nostre Infantil començava d'una manera atípica, ja que jugaven al seu Pavelló però com a visitants, però això no ha afectat la mentalitat de les nostres durant el partit. 

En l'apartat ofensiu hem pogut córrer a plaer, jugant prou bé els espais i ficant bastants dels tirs alliberats que hem tingut, en alguns moments del partit s'ha converit en un "corre calles" ple de despropòsits i de joc poc precís provocat per el partit tant desigual que s'ha plantejat avui.

En defensa hem de seguir creixent, potser per el partit, per jugar en diumenge o potser per un altre motiu, però sempre tenim un de diferent per no mantenir-nos des del salt inicual fins al a botzina final apretant en els 1c1 i defensant com cal les línies de passada. Això últim ens vosta, descansem fins que la nostre rep i llavors comencem a defensar, dn partits com aquest ens ho podem "permetre" però contra rivals de més alt nivell arribarem sempre tard i oer conseqüent regalarem moltes faltes innecessàries.

Toca seguir treballant, no estem gens malament però no ens hem de confiar dels resultats, perquè realment és el de menys, el que importa no és el resultat sinó el procés de cada entrenament i de cada minut a pista els caps de setmana. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL