Infantil Femení A vs CB Tarragona A

Quarta jornada per el nostre Infantil Femení A, on en una última mala jornada que va suposar la derrota, aquest cap de setmana s'ha retrobat amb la victòria.

El matx va venir marcat per la defensa de les locals, quan estaven intenses i apretaven es notava molt, les rivals no podien fer res i el joc local era molt més ràpid i fluid, on gràcies a la defensa la confiança ofensiva pujava.

El resum defensiu va ser el següent. Els dos primer quarts encaixem 8 punts, en els següents 10 minuts 19 punts, a la tornada del descans en el cinquè i sisè quart tant sols dos punts i en els últims dos 14. Quan totes treballaven, apretant pilota, línies de passada, ajudant-se, dominant el rebot les locals controlaven el partit. Poc a poc estem més intenses durant més minuts, toca seguir treballant per aconseguir no desconnectar en els 40 minuts i cada vegada que entrem a pista estar per la feina.

En atac, els espais van ser claus, juntament amb la pressa de decisions. Vam començar a còrrer amb una mica més d'espais i els contraatacs eren molt més fàcils, i en estàtic jugant on toca trobàvem bones opcions de 1c1. 

A seguir treballant, no en tenim mai prou, estem per el bon camí, però sabem que podem millorar sempre i donar més de nosaltres en cada minut que estem a la pista, tant als partits com als entrenaments.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL.