Infantil Femení A vs Bàsquet Baix Gaià

Segon partit del nostre Infantil Femení A en la temporada 19/20, i mateixa tònica. Victòria (63-43) on els moments defensius van marcar la diferència.

Sabíem que ens trobaríem un equip molt físic i molt intens, que utilitzaria els contactes al màxim per treure avantatges i així va ser. Però quan les 11 jugadores, tant les 5 de pista com les 6 de banqueta estàvem ficades per el partit defensivament, es notava un plus d'activitat i de energia de tot l'equip. Apretant cada vegada millor a pilota, ficant mans bones, apretant primera línea de pase sense parar... Tot i que el millor va ser la comunicació defensiva que ja comença a sortir.

En aspectes ofensius poc a poc anem jugant molt divertit, a vegades ens precipiten, però aquests errors són part de l'aprenentatge. Deixem jugades amb poc bot molt bones i amb control dels espais, juguem amb un primer bot cada vegada més vertical on deixem a les defenses al darrere i ja estem començant, pas a pas, a parar situacions de contraatac per canviar la pilota de costat completament i trobar la millor situació.

Hem de seguir treballant, els resultats acompanyen, però hem de donar un pas endavant cada dia d'entrenament i cada partit per seguir creixent. El límit us el poseu vosaltres, i amb aquesta ambició i ganes que poseu està molt alt. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL.