CB Valls vs Infantil Femení A

Aquest passat cap de setmana el nostre Infantil Femení A va començar la lliga a domicili, contra el CB Valls. No van poder començar de millor manera, partit bastant complert, però amb molt per millorar i ganes de fer-ho.

Els dos primers quarts van ser dominats clarament per la defensa de les grogues que a base de treball i caràcter van aconseguir obrir una petita diferència en el marcador que anava creixent amb el pas dels minuts. Com ja hem dit el treball defensiu va ser prou bo durant gairbé tots els minuts del partit, amb petites desconexions i amb cansament acumulat a final de partit però sense deixar de lluitar en cap moment.

Pel que fa a l'atac, es començaven a veure coses interessants, molta velocitat, verticalitat i ganes de ficar. En els moments que la pilota casi no tocava el terra el joc de les de La Salle era espectacular, i quan la pilota botava per jugar un bon 1c1 era perfecte. No tot el partit va ser així, vam tenir minuts d'excès de bot però amb el pas dels minuts vam anar corregint a poc a poc.

Content perquè comencem a jugar a un bàsquet atractiu i perquè en defensa volem mossegar i robar, a seguir treballant en aquests aspectes i en dos que vam tenir molts problemes com el rebot i els tirs lliures, poc a poc es fa camí.

ACTITUD, TREBALL i CONCENTRACIÓ

Resultat: CB Valls 38-61 IF A