3x3 Estiu La Salle Tarragona

L'Associació Bàsquet La Salle Tarragona organitza el seu primer 3x3 d'estiu després de l'èxit en l'edició del Nadal, que es durà a terme el pròxim 14 de juliol durant el matí a les instal·lacions del col·legi, en concret a les pistes exteriors de l'escola, i que donarà el tret de sortida a les 9:30h. 

Des de l'entitat groga s'ha volgut promoure aquesta nova iniciativa en aquestes dates per tal que tant els nostres jugadors com al de la resta de clubs del territori, sumin minuts el més reals possibles de competició per així arribar en bon estat de forma a la tornada a la competició lliguera, a més a més com cada event organitzat la diversió i el bon ambient i serà present, per gaudir d' un gran matí de bàsquet i somriures.

Constarà de 5 categories de competició, les quals englobaran totes les edats tant de cistella petita com de cistella gran dividides en les diferents categories. La primera categoria serà la deMini per a jugadors i jugadores del 2009 al 2007,la segona és Infantil Mixte, destinada a jugadors i jugadores del 2004 al 2006, és a dir, de categoria Preinfantil fins a Cadet de 1r any. En aquesta categoria els equips podran ser tant únicament masculins, com femenis o de nois i noies mesclat.

Les altres tres categories ja si que estaran diferenciades per sexe, i seran les següents:

- Categoria Promeses, destinades als i les nascudes de l'any 2003 a 2001, és a dir, de Cadet de 2n any fins a l'últim any de Júnior.

- Categoria Sènior, a tots els del 2000 cap a munt. 

- Categoria Veterans, per tots aquells i aquelles que no vulguin jugar a Sènior (+35)

Per poder realitzar la vostre inscripció només cal que entreu a l'Instagram de l'Associació (@absalletarragona)i clickar en el link que hi ha a la descripció, o al mateix link que deixem a continuació.

Si hi ha algun dubte el podeu fer arribar al nostre Instagram o al telefòn 638672576.