Resum de la última fase de la temporada del Infantil Femení A

Després de tota la segona fase sense fer cap crònica, sigui perdut o sigui guanyat.. farem un breu resum de com ha anat. 

Les nostres, després de fer una gran primera fase i no classificar-se per optar pel campionat per tant sols un partit.. van començar guanyant la lligueta de permanència contre l’Osona, un equip potent i barrejat entre preinfantils i infantils. A partir d’aquí, tot es va girar. Van arribar molts mals partits contre equips com el Paidos, Sant Nicolau, Unió Girona... a part d’això, es produïen lesions, molt de cansament, poca motivació... 

A partir d’aquí... va arribar el punt d’inflexió. A falta de tres jornades, necessitàvem dos victòries de 3 per poder salvar la categoria. Ja que aquest grup, estava molt igualat i tot a molt poca diferencia. 

El primer partit dels 3, es va guanyar de 2 punts contre el Paidos-Sallent. On tot i no jugar el millor bàsquet, sobretot fins la mitja part, les nostres van millor en actitud i van treure el partit endevant.

El segon partit es va perdre contre el Sant Nicolau. On no van sortir gairabé les coses, però no van deixar de lluitar com en partits anteriors.

I el tercer i últim partit decisiu, es va guanyar contre l’Unió Girona per 13 punts de diferencia. On l’actitud, i sobretot la bona defensa de les nostres, va fer que assoliguèssim la permanència amb un 5-5 a la segona fase.

 

Primer que tot, vull agrair a Oskar Pujol per la confiança que va tenir amb mi per portar aquest equip. Després també vull agrair a Jordi Hernández, per les ajudes i consells diaris per una millora de l’equip. I per últim a Marc Guart, que sempre ha estat disponible per qualsevol cosa que he necessitat.

 

Moltes gràcies a la Miriam, l’altre entrenadora. La seva feina ha estat espectacular. Sinó hagués sigut per ella, l’objectiu de la temporada no l’haguéssim assolit. Encantat de que estiguis cada dia amb nosaltres.

 

Moltes gràcies a la Laura, l’entrenadora de l’altre infantil. Molt bona feina amb aquell equip.

 

Per últim, agrair a totes aquelles jugadores de l’infantil B, el preinfantil A i del preinfantil B que ens han vingut a ajudar a cada entrenament i a cada partit.

 

Dit això, aquest cap de setmana, acabarem la temporada amb la Macro amb partits com contre el Reus Ploms, el Vinaròs i els Lluisos de Gracia.

 

1,2,3 SALLE