Aleví Femení A vs AB Vendrell 1

Aquest passat dimecres 24-4-2019 a les 18.30h a les pistes de La Salle Tarragona va tenir lloc el partit aplaçat entre Salle i Vendrell de Mini Femení A, un autèntic partidas on tots dos equips van jugar al límit i amb una intensitat on no regalaven res.

No va començar gaire bé per les locals que van sortir amb una mica de por a jugar fort, però aquestes pors van desaparèixer molt ràpid quan van veure que eren capaces de competir i de lluitar igual o fins i tot millor que les rivals. Va haver minuts on les grogues eren imparables, defensant cada pilota, cada línea de pase, cada tall, lluitant cada rebot, i el millor de tot... atacant la cistella sense cap por, xocant i treient faltes o cistelles còmodes. Tot això contra un gran rival que no va regalar res en cap moment i va aprofitar molt bé les petites desconexions de les de La Salle en moments puntuals del partit.

Molt content de la feina feta i de l'evolució d'aquest equip que demostra anar creixent tant com equip com en individual cada jugadora. 

Queden tres partits de temporada, a seguir treballant i millorant cada dia per ser les millors jugadores i equip possible.

1...2...3...SALLE!