Infantil Femení A vs Lima Horta

Salle Tarragona IFA 46 - 53 Lima Horta.

Primera ronda finalitzada. Arribaven les líders invictes a Tarragona. Un molt bon equip, on es notava el gran potencial que tenien. Però les nostres, van sortir convençudes a lluitar al partit fins al final, on la diferencia de punts per l’equip visitant, després d’un mal 5è període, va ser +10 de diferencia. Vam reaccionar i vam recuperar, però no va ser possible l’èpica. A part d’un gran partit i la seva petita crònica, els entrenadors, volem remarcar unes quantes coses. Al començament de temporada, molt poca gent, apostava per nosaltres, és a dir, no esperaven el rendiment que les nostres noies han donat a la primera ronda. I és que el balanç ha estat de 13 victòries i 9 derrotes, de les quals, només 3 en tota la segona volta. Això significa la gran millora que ha fet aquest equip durant la temporada. 

Un altre detall, que no volem deixar escapar. Tot i les 9 derrotes, només podem dir, que un partit no s’ha competit fins al final, ja que aquell dia, les coses no van sortir gents bé.

Volem donar les gràcies a l’actitud, l’esforç i les ganes d’aquestes noies. Cada dia que passa, més orgull sentim de vosaltres.

Agraïm també, als pares i l’implicació que tenen. Ja que TOTES, han estat a tots els partits, excepte alguna malaltia i alguna lesió.

No volem oblidar-nos, de totes aquelles que ens venen ajudar tant als partits o com els entrenaments. Tenim un equip de 7 jugadores i sense vosaltres, no hagués estat possible. 

Per últim, tot i acabar la primer fase, ara, al cap de setmana 6-7 d’abril, comença la segona. No s’ha acabat la TEMPORADA. Esperem poder seguir treballant fins al final i que acabem realment contents del que s’ha fet aquest any. 1,2,3 SALLE