19. Benjamí fem.

19. Benjamí fem.

Contingut relacionat

Setembre del 2019’, i seguim amb el Benjamí Femení per repuntejar la feina feta de l’any passat. Tenim dues baixes sensibles (Ona i Bruna) i dues altes molt interessants (Anna i Judit).

Al setembre del 2018, en Marc em va proposar començar una nova aventura basquetbolística: un benjamí femení de

Comencem la tercera fase i tornem a l'

Partit sense massa història del nostre Benjamí femení al pavelló de La Pineda, on juga C.B. Vila-seca, I que segueix invicte i jugant bon bàsquet.

Després d'una setmana d'entrenaments fluixets, arribava l'Escola Pax invictes a la nostra pista. Partit complicat davant d'un bon equip, però les nostres han treballat molt amb defensa, i han tret el partit endavant amb seguretat.

A la primera part vam sortir a lluitar. Vam robar moltes pilotes i vam aprofitar les ocasions. També, vam estar prou bé en atac fent canastes facils i agafant rebots.

Gran partit amb bon solet aquest matí a La Salle. Dos bons equips, que han lluitat molt, i han jugat força bé. Disputat partit amb un domini de l'equip lasalià, però molt bona feina de l'equip lila lluitant fins al final.

Partit molt disputat a l'Elisabeth de Salou versus un bon equip molt lluitador amb noies altes i fortes. Però hem treballat molt, i hem tret el partit endavant amb fermesa.

Bon partit després de les llagues vacances de Nadal. Envers un fluixet Sant Pau, com inici de la segona fase.

Bon partit de les noies de La Salle per finalitzar la 1a fase al col·legi del

Pàgines