18. Aleví masc. 5è.

18. Aleví masc. 5è.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Partit corresponent a la 7a jornada de la fase final del grup 3 mini masculí, va ser un partit molt igualat en molts moments del partit, els dos equips, es tenien moltes ganes, ja que al ser del mateix club, volien demostrar al maxim el que sabien.

Ha estat un bon partit, però l'equip no ha guanyat per esforçar-se al màxim, ha guanyat per superioritat.

Partit corresponent a la 5a jornada de la fase final del grup 3 mini masculí, partit marcat sobretat per la irregularitat mostrada per el rival, que en alguns moments del partit va poder plantar cara i en altres, va ser molt inferior.

SALLE CBT B 65 - MANYANET REUS GROC 33

Partit corresponent a la 3a jornada de la fase final del grup 3 mini masculí, partit marcat sobretat per la superioritat i la falta d'actitut en alguns del inici del partit, el primer periode, ha costat entrar en el partit, potser per l'horari, o potsar per la novetat de jugar

Segon partit jugat i primer partit guanyat del AM5 del 2020 amb una diferència de 5 punts.

El primer partit del AM5 del 2020 ha acabat amb derrota amb una diferencia de 10 punts contra el sagrat cor.

El partit del diverdres 13 dels AM5 a finalizat amb victoria per part nostra (36-66).

Cinquè partit de la temporada, avui ha estat un partit estranys, no hem treballat bé, els nostres pases a vegades eren molt precipitats, igual que els tirs, arribar i tirar de qualsevol marena. No hem treballat en conjunt. Tenim una setmana per treballar fins el proper.

El partit del nostre AM5 del 26 d'octubre va acabar amb victoria de mes de 20 punts.

Pàgines