17. Aleví fem. 5è.

17. Aleví fem. 5è.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Aquest dissabte les nostres alevines van tornar a jugar a casa i van demostrar coses molt interessants en moments del partit.

Aquest passat dimecres les nostres alevines de primer any van jugar contra el Cèsar August en un partit aplaçat. Era un partit atípic per jugar entre setmana però no va afectar a l'equip.

Segon partit d'aquest 2020 i tot no aconseguir estar totes als entrenaments la imatge que donem és molt diferent a l'anterior partit. Vam voler lluitar, vam voler defensar, vam voler correr i vam voler intentar-ho fins al final del partit.

Primer partit del 2020 per les nostres alevines de primer any, i podríem dir que no va ser el millor inici de tots. Jugàvem a casa, dissabte al matí contra Escola Pràctiques.

Aquest cap de setmana el nostre Aleví Femení de primer any va jugar l'últim partit de l'any contra un equip físicament molt superior.

Va ser un partit on es van seguir veient moltes coses de les que hem anat treballant durant la temporada.

Segon partit en dos dies del nostre Aleví Femení 5è, però avui les nenes no han sortit tant contentes i no per com ho han fet, sinó per el resultat, que sincerament és el de menys, ens hem de quedar amb la feina que fem i no en qui fica més o menys.

Aquest divendres les nostres alevines han jugat un partit que tenien aplaçat de la setmana anterior, era el primer partit de la temporada que jugaven a casa i a sobre en un horari atípic per jugar un partit ja que estem acostumades a jugar en cap de setmana aquest any. 

El passat dissabte l'Aleví Femení 5è va disputar la segona jornada de lliga, a la pista del Elisabeth Salou.

Primer partit de la temporada per les nostres alevines de primer any on vam sortir una mica disperses i desubicades però a mesura que els minuts passaven les coses sortien millor.

Les nostres alevines de primer any es van estrenar aquest cap de setmana a casa en el Bluetooth, en la 16a edició del torneig. Van jugar dos partits en el matí de dissabte, el primer contra el CB Morell i el segon contra el CB Tarragona.