16. Aleví masc. 6è.

16. Aleví masc. 6è.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Bon partit dels alevins de 6è contra CB Valls Reclams.

Després d’una setmana accidentada amb només un entreno pel temporal, els nostres nois venien amb moltes ganes de bàsquet i de partit. I així va ser.

Partit fluix dels alevins de 6è contra Torredembarra.

Després d'una bona ratxa de partits amb ganes i intensitat, pequem de confiança i ens juga una mala passada.

Partidàs dels nens. Cada dia anem agafant més confiança. Horari d'entrenament i així vam enfocar el partit, treballar conceptes nous que encara ens costen una mica. Tots comencem a aixecar el cap, tots lluitem totes les boles, no en donem cap per perduda.

Grandíssim partit dels Alevins de 6è contra el primer equip de la lliga.

Partit "a mig gas” dels alevins de 6è contra l’equip de Valls en pista local.

Segon partit de lliga (tot i ser quarta jornada) de l’Aleví masculí de 6è en camp del Calafell.  Partit lluitat fins al final i on s’han pogut veure molt del que hem treballat fins ara.

Primer partit de la lliga. El nostre objectiu és molt ambiciós i per això ens tocarà treballar cada dia molt.

Primer partit del calendari que s'ha jugat l'últim per problemes de calendari. Partidàs. Perdoneu, però ahir, es va jugar un partidàs. Vam estar tot el partit al 200%, no ens vam rendir en cap moment. Arbitratge molt bo. Nosaltres molt petardos amb les personals de manual.

Avui, últim partit de la primera volta. Partidàs de l'aleví masculí. El resultat no reflexa la feina feta. Avui tots hem treballat en equip, passes bons, bot adequat, quan ens hem passat ho hem pagat car, atès que l'equip contrari ha fet cistella.

Setè partit, avui hem començat a jugar i la meitat de l'equip encara no havia sortit de casa. Molt despistats. Partit que si s'haguessin posat ganes s'hauria guanyat. No podem estar 5 en pista i només treballar uns quants.

Pàgines