10. Infantil fem. "A"

10. Infantil fem. "A"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Després d'un cap de setmana realment bo la setmana anterior, les nostres Infantils tornaven a jugar i no els hi anaven a posar gens fàcil tot i no ser dels millors equips classificats.

Segon partit del cap de setmana, primera vegada que jugàvem contra aquest rival i tot i la victòria en l'últim partit jugant molt bé no ens podíem confiar ni relaxar, ens trobàvem davant del líder invicte del grup, en 5 jornades cap equip havia aconseguit guanyar-les.

Primer partit del cap de setmana per el Infantil Femení A contra un rival on l'anada tot i que les grogues van fer un partit molt bo les locals van endur-se la victòria.

Després de dues setmanes sense competició les nostres infantils van tornar a jugar i van mostrar coses molt bones durant tot el partit.

Tercera jornada de competició contra un rival que no ha regalat res. Sabíem que no seria un partit gens fàcil, veníem d'una setmana complicada i des del inici la concentració no era la que havia de ser.

Primer partit a casa ,en aquesta nova fase que competirem a Barcelona, contra un equip de gran renom en el bàsquet català d'alt nivell i de formació.

Nou any, nova fase, canvi de ciutat i primer partidas del Infantil Femení A.

Nou partit, nova victòria i final de la primera fase per el nostre Infantil Femení A que acaba amb un balanç de 8-1.

Aquest passat dissabte les nostres Infantils van jugar la penúltima jornada de la primera fase i de nou van tornar a guanyar, però aquesta vegada tot i el +26 al marcador no va convèncer la manera en que vam jugar.

Aquest cap de setmana les nostres Infantils tenien un partit a priori complicat, no només per un rival que portava el mateix nombre de victòries i derrotes que les grogues, ni per la igualtat en els marcadors de la temporada anterior, sinó que a més a més s'hi va sumar el fred

Pàgines