05. Cadet fem. "A"

05. Cadet fem. "A"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

CB Cornellà A 68 VS 41 AB Salle Tarragona CFA.

Joventut Badalona Femeni 66 VS 67 AB Salle Tarragona CFA. IMPRESSIONANT el partit que es va disputar al Olímpic de Badalona. Portem una temporada molt complicada, però es nota quan aquestes nenes volen més i volen seguir millorant.

CFA 40 VS 54 Joviat 1. Personalment, el millor partit de la temporada. La pilota no va voler entrar a cistella en moments importants del partit. Tot va començar en l'escalfament... La derrota d'allí a Manresa per 60 punts, estava a la mentalitat de totes les nostres jugadores.

JET 62 VS 48 CFA SALLE TARRAGONA.

Tgn Bàsquet 66 VS 38 CFA. Tot i el resultat, les nostres van jugar un dels millors partits de la temporada. Van sortir disposades a posar el partit difícil a les rivals i lluitar el partit fins al final.

AB Salle Tarragona CFA 53-63 C.B. Cornellà 

CFA 52 - 58 C.E. SANT NICOLAU. Partit d'alts i baixos el del diumenge al pavelló de la Salle. Començament horrorós de les nostres. Ni féiem bons atacs ni bones defenses.

CFA 41 - 74 CB Hospitalet. Partit de ratxes el que es va jugar dissabte a la tarda al pavelló de la Salle. No vam començar gaire fortes en el partit, ja que defensivament vam permetre bastantes canastes fàcils.

Aquest pròxim dissabte dia 12 d'octubre, no t'ho pots perdre, vine a viure bàsquet del millor al nostre Pavelló. 

CFA 75-34 Jet Rosa.