03. Júnior fem.

03. Júnior fem.

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Fa ara un any, el Jordi em proposar acabar la temporada amb el cadet femení.

Anem al Pare Manyanet amb massa confiança donades les dues victòries a la 1a. fase. I el nostre rival ens espera amb ganes de guanyar i fa un gran plantejament i un gran partit.

Primer partit de la segona fase, i juguem versus el millor equip de la competició, Claret de Valls. Únic invicte després de 14 jornades de la 1a fase.

Últim partit de la primera fase, i victòria davant un ADT molt lluitador (43-71). I aconseguim l'objectiu d'entrar al nivell "A" amb un equip íntegrament de 1r any. Bona feina, noies (15-1).

Dissabte primer round, partit molt disputat i dur al pavelló de les Teresianes. Ens esperàven amb ganes després de l'aclaparadora derrota de l'anada per 78-31.

Després del gran partit de la setmana passada, i d'una setmana marcada pels entrenaments amb falta de ritme per les pluges. Ens enfrontem al tercer de la classificació amb l'obligació de guanyar per marcar territori.

Partit divertit, partit apassionant, partit dur, partit intens, partit emocionant, partit amb el pavelló ple. Com m'agrada el bàsquet i com m'agrada el meu equip: SALLE 50 PLOMS 47.

Partit sense història versus Sant Pau. I ja portem 10 victòries envers una derrota contra Reus Ploms.

Últim partit de l'any, i seguim sumant, victòria

Bon partit davant un rival estrany, La Selva, i un arbitratge confús, xiulant moltes personals i tallant massa el joc.

Pàgines