13. ALEVÍ FEM. "B"

13. ALEVÍ FEM. "B"

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

Partit molt complicat de les nostres alevines de 5è contra el sagrat cor. L'objectiu era defensar com a lluitadores i que no fiquessin facilment tants punts com el partit de l'anada. I així ho van fer durant tot el partit.

Salle 41- Vendrell 46. 

Aquest passat dissabte les alevines b van jugar contra el c.b.àguiles. 

Aquest dissabte ha sigut un partit contra un rival molt superior al que no hem sapigut ficar ganes i actitud per lluitar fins al final. Ens serveix per aprendre i seguir millorant!

1,2,3 GUERRERAS!!!

Aquest dissabte ha sigut un partit molt bo de les guerreras de 5é!! Un partit amb moltes ganes encara que seguim tenint despistes que ens fan desconectar del partit. Poc a poc van agafant ritme i jugant en equip.

Partit molt fluixet aquest cap de setmana com a visitants, a la pista del AE Claret de Valls, de l'Aleví Femení B, de les guerreres. Condicionat per la falta d'actitud i de ganes.

Partit dolent de les nostres alevines B. En atac molt fluix, entrant toves a canasta i fallant moltíssim. Per altra banda les del Vendrell corrien gairebé soles a canasta i quan les paràvem ens superaven en el 1x1 i en el rebot.

Mal partido de las guerreras el sábado pasado. Partido con bajadas y subidas, sobretodo muchas bajadas.