11. INFANTIL MASC. ESCOLAR

11. INFANTIL MASC. ESCOLAR

Categoria: 
Temporada: 

Contingut relacionat

CB ALCANAR 50 – 30 AB SALLE TARRAGONA Baixar a Alcanar ha estat una excursió súper divertida i a més una manera de viure el bàsquet diferent. Avui ens han vingut a ajudar 100 km enllà, l’Oleguer, l’Àlex, el Lluís i la Laia, com sempre, moltes gràcies a tots ells.

Salle Tarragona 62 – Reus Deportiu 56

CB BELLVEI 41 – SALLE TGNA 65

Partit súper dinàmic. Feia bastant de fred al pavelló de Bellvei però ens ha servit per estar desperts i atents.

51- AB SALLE TARRAGONA – 49 CB ALCANAR Partit súper emocionant. Primer quart on tot semblava que estava en la nostra contra.

Salle Tarragona 29 – Bellvei 34

SALLE TARRAGONA – REUS DEPORTIU Tercer partit de la temporada. Avui s’han començat a veure coses. Ens han vingut a ajudar el Pablo i l’Àlex, i el Raúl i el David de l’equip infantil.

Segon partit de la temporada. Avui hem jugat a casa. Els jugadors de l’amposta, ens han impressionat una mica i això ha condicionat el partit des del començament. Avui ens han vingut a ajudar jugadors de l’aleví i jugadors de l’infantil. Ens han ajudat una barbaritat.

Comencem la temporada. Aquesta temporada és una mica especial atès que sempre jugarem amb gent que ens ajudarà i que farà que ens enriquim de tot el que ens ensenyaran i de tot el que nosaltres podrem ensenyar.