PREBENJAMÍ FEMENÍ 2n

Aquest passat cap de setmana els nostres dos equips de segon femení, van jugar la penúltima jornada de la primera fase escolar de basquet. El Pre-benjami “Blau”  es va enfrontar a un Morell que venia a jugar al nostre col•legi amb moltes baixes, el nostre equip al complet va poder demostrar un bon joc amb molt bons atacs i amb una defensa molt forta. Cada dia es nota el treball i la progressió d’aquestes nenes. Felicitar-les pels bons partits que estan fent i pel compromís que mantenen.
 

D’altra banda el Pre-benjamí “Groc”, s’enfrontava a un Elisabeth “A” que visitaven el nostre col•legi per segon cop consecutiu, les nostres nenes es va imposar a la pista i va fer un molt bon joc, i sobretot amb una molt bona defensa col•lectiva. Felicitar-les també pel seu treball que fan a cada entrenament.
 

Aquest cap de setmana és la darrera jornada de la fase on el Pre-benjamí “Blau” anirà a jugar a Joan XXIII i el Pre-benjamí “Groc” al Mare Nostrum, ànims als dos equips i a seguir treballant per millorar cada dia. 1 2 3 SALLE