C.B. ALTAFULLA VS INFANTIL FEMENÍ

Dissabte les infantils visitaven la pista del CB Altafulla sabent que haurien de treballar de valent, per poder guanyar el partit.

En el primer període les jugadores van sortir molt adormides i amb poca tensió, fet que va provocar que el rival imposes el seu ritme i acabes per davant en els 5 primers minuts del partit. En el segon període les jugadores, més concentrades, van millorar defensivament i això va permetre donar la volta al marcador i obrir una petita escletxa al marcador, 15-25 al final dels 10 primers minuts. En el tercer període es va augmentar encara més la intensitat defensiva i es va anotar amb molta facilitat, el parcial en aquests 5 minuts va ser de 2-18 deixant un marcador al final dels primers 15 minuts de 17-42. El 4rt període va seguir la mateixa dinàmica i gràcies al bon nivell defensiu es va poder tancar marcador per primera vegada en la lliga. Tot i la diferencia en el marcador,  es va continuar treballant, sense importar el marcador, diferents aspectes del joc que estem introduint últimament als entrenaments.

Cal destacar el gran treball col·lectiu de tot l’equip i la gran victòria que ens dona encara més força i ganes per continuar millorant dia a dia.

Defensem i lluitem sempre com un EQUIP!!! Som-hi noies, Som-hi EQUIP!!