CAP de SETMANA intens pel CADET FEMENÍ 99'

Dos partits jugats aquest cap de setmana, que ens donen la classificació per la lliga Interterritorial catalana.

El primer partit jugat el dissabte al matí al pavelló del Sagrat Cor davant el TGN B. El nostre equip va començar amb una bona fluïdesa en el seu joc ofensiu enfront d'un equip local molt treballador i intens, però poc a poc vam anar obrint diferències en el marcador. Destacar que van debutar 2 jugadores de l'equip del 2000, les quals van fer una bona aportació al joc de l'equip.

TGN "B"  39  -  A.B. LA SALLE TARRAGONA 99'  78

Segon partit del cap de setmana del nostre equip, aquest cop enfront el rival directe a la classificació. El partit s'inicià amb un domini total i absolut de l'equip local, així al minut 5 de partit, el marcador reflectia un 15-2. A poc a poc el nostre equip va anar millorant el seu joc tant en la fase defensiva com l'ofensiva, i així s'arribava al final del primer quart amb un 21-17. A partir del segon quart va anar millorant el to defensiu de l'equip: millorant la pressió sobre la pilota, negant primeres línies de passi i rebotejant amb suficiencia.Tot i així, s'arribà al descans amb un 31-33.

El nostre equip va sortir del vestidor amb una intensitat dominadora sobre tots els aspectes del joc, jugant una defensa i un joc a tota la pista d'un gran nivell, trencant el partit i ofegant l'equip selvatà, parcial de 2-16. Al darrer quart l'equip va baixar una mica la intensitat en el joc, encara que va continuar fent un bon treball davant d'un equip local que en cap moment va deixar de treballar.

C.B. LA SELVA DEL CAMP  44  -  A.B. LA SALLE TARRAGONA 99'  64

Amb aquesta victòria el nostre cadet aconsegueix el passi a la categoría Interterritorial, la qual es començarà a jugar després de les vacances nadalenques. Felicitar a totes les jugadores pel treball que estan desenvolupant.