ALEVÍ FEMENÍ 6è VS SAGRAT COR

Bon partit el disputat per les nostres noies a la Piscina. El partit va començar una mica més tard a causa de la pluja, ja que el nostre partit l''últim matí al Col·legi.

Les nostres noies van sortir amb una dinàmica de joc com ens tenen acostumades amb una defensa pressionant molt intensa i ràpids contraatacs. Aquest aspecte juntament amb l'encert a les passades i a les entrades en va donar un clar avantatge de 24-2 al final del primer període.

Al segon quart es va mantenir l'encert i el ritme ofensiu però en canvi no pas el defensiu i això va provocar que el Sagrat Cor anotés massa cistelles fàcils. Amb un marcador a la mitja part de 44-14.

El tercer quart va ser el millor del partit, l'equip va començar a assimilar la sortida ràpida amb molt pocs bots, fent que la pilota anés de camp defensiu a ofensiu en pràcticament sense haver de fer cap bot. Es va tancar marcador amb 64-14.

Al darrer quart es va mantenir la intensitat en defensa, sense cometre errors i en atac es van buscar solucions col·lectives de gran qualitat.

Deja de pensar en términos de limitaciones y empieza a pensar en términos de posibilidades.