Infantil Femení A vs UE Mataró IGF

Després de dues setmanes sense competició les nostres infantils van tornar a jugar i van mostrar coses molt bones durant tot el partit.

L'inici va ser realment bo, sent molt agresives en defensa i atacant l'aro sense tenir por a res, aquesta actitud ens va permetre treure moltes faltes i també robar bastantes pilotes. Això va ser el que va fer que al final dels dos primers vuitens el marcador fos bastant favorable a les locals. Però com era d'esperar, seguint amb els mateixos problemes, després de minuts molt bons venen els pitjors i del 22-9 vam passar al 27-25 al descans. 

A partir d'aquí les grogues van saber capgirar la situació, tornant a entrar al partit i mentalment ficades per el que havien de fer i a base de defensa i tornar a ser molt agresives en els 1c1 es van treure moltíssims avantatges. Per sort passats aquests minuts realment bons es van sumar més minuts bons, sense desconnexions ni sortir del partit, petits parcials per els dos equips però sense perdre la diferència sinó que augmentant-la fins el +20 final. 

Hem tingut minuts molt bons i minuts molt dolents, però sortim contents no només per els minuts bons sinó per haver sigut totes capaces de quan les coses no han anat com volíem tornar a ficar-nos i tornar a treballar des de la defensa sense regalar res. No ens preocupem per si els tirs entren o no, hi ha ratxes, hem de preocurar que sempre sigui el millor tir possible, ho estem treballant i de moment no entren, la repetició ens portarà a ficar-los, els tirs lliures no han entrat però la feina durant la setmana està, no us preocupeu.

Moltes coses que no feiem les estem fent molt bé, però seguirem treballant, tenim moltes coses per millorar i no deixarem d'intentar-ho. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL