Aleví Femení 5è vs Cèsar August

Aquest passat dimecres les nostres alevines de primer any van jugar contra el Cèsar August en un partit aplaçat. Era un partit atípic per jugar entre setmana però no va afectar a l'equip.

Les grogues (que tot i ser locals van jugar de blau) van tenir moments de tot, moments bons, moments dolents, moments molt bons i moments molt dolents. Quan ho intentàvem i estàvem per el que hem d'estar i intentant aplicar el que hem treballat les coses van sortir força bé, els tirs no van acabar d'entrar però la feina feta era bona. 

La defensa va haver minuts on va ser molt bona i això que en els entrenaments no li donem cap importància, el que volem es atacar, ser cada vegada més agresives quan tinguem pilota i ser cada minut que passa a pista millor tècnicament. Sabem que per defensar hi ha tres coses bàsiques i no necessitem treballar-les perquè depenen bàsicament de voler o no voler:

- CÒRRER I VOLER DEFENSAR

- ESTAR ENTRE ARO I JUGADORA

- TOCAR SEMPRE

Hi ha moments on problemes que estem treballant segueixen apareixent però poc a poc anem sent conscients on fallem i com hem de corregir-ho, i aquest és un pas molt gran per millorar i seguir creixent. Necessitem reconèixer quan està bé i quan està malament, quins errors podem cometre i quins hauríem d'intentar evitar i a mesura que anem entrenant i jugant això ho detectem cada vegada millor, ara toca el següent pas, que no es gens fàcil, que consisteix en intentar portar-ho a pista.

Hem de seguir treballant per seguir millorant, i això s'aconsegueix durant la setmana a cada entrenament!

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL