Doble jornada del Júnior Femení

Dissabte primer round, partit molt disputat i dur al pavelló de les Teresianes. Ens esperàven amb ganes després de l'aclaparadora derrota de l'anada per 78-31. Però un júnior femení de La Salle molt seriós i llest va saber tirar el partit endavant malgrat totes les adversitats per 54-58.

Teresianes surt a totes, totes. Dures en defensa, molt dures, i molt tancades afavorides per les dimensions de la pista. I agressives en atac aprofitant els seus durs taulers. Nosaltres una mica influenciades per la pista i l'ambient enrarit, sortim toves i poc ficades (26-26 al descans).

Després del descans, ens tranquil·litzem, i sortim molt intenses en defensa, i encertades a l'atac (2-11 de parcial). I ens posem al partit amb seny. A falta de 7' un marcador 42-56 ens dóna tranquil·litat. A partir d'aquí seny i cap fred.

Elles pressionant amb duresa, tiren a l'últim quart 18 tirs lliures, nosaltres només 4. Elles fan 2 personals pressionant (inexplicable), i nosaltres 10. Però amb molt de cap fred, traiem el partit amb un 54-58. Molt content de l'actitud de l'equip davant un partit que es va posar molt complicat per les circumstàncies ambientals.

Segon round, amb la lliçó apresa anem a Calafell amb precaució. Pista gran en condicions, equip rival elegant, àrbitre equànime. Tranquil·litat a la grada. Partit molt plàcid, i molt ben jugat per totes les jugadores de l'equip amb aportacions important de totes (34-60).

Gran defensa d'equip amb parcials del rival de pocs punts (6-13-7-8). Una defensa 1x1 que no deixava forats per les penetracions, i puntejava amb encert el tir exterior. Gran defensa noies.

Un atac seriós, amb molta complicitat de tot l'equip amb passades ràpides que feien un joc molt bonic. I amb anotacions de totes les jugadores (Lucia 6, Aina 2, Ester 10, Alícia 7, Helena 6, Minaya 10, Marta 3, Clàudia 11, Núria 3, Gemma 3).

En resum, cap de setmana molt important i seriós del júnior femení de La Salle, que ens consolida al co-liderat de la classificació, i ens dóna el passe a una segona fase molt interessant i il·lusionat. 

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7730

Felicitats noies. Objectiu assolit. Ara volem anar a la final a quatre. I si volem, podem.