Escolapis Sarrià vs Infantil Femení A

Tercera jornada de competició contra un rival que no ha regalat res. Sabíem que no seria un partit gens fàcil, veníem d'una setmana complicada i des del inici la concentració no era la que havia de ser.

La diferència en el marcador ha estat mínima gairebé durant tot el partit, les grogues no han estat mai per davant però en cap moment s'han despenjat. Tanta era la igualtat que en al final del 6è vuitè hi havia un empat al marcador de 30-30.

A partir d'aquest moment, una mala gestió de l'entrenador sumat a la falta de forces i concentració de les jugadores, tant de pista com de banqueta, ha suposat un parcial en 5 minuts demolidor de 11-0, que s'ha culminat amb un 18-2 entre el setè i vuitè vuitè. Els bons tirs que les de La Salle han tingut no han entrat, i això ha mermat molt la moral de les jugadores.

En resum, ha estat un partit on hem anat a remolc des del minut 1, on hem treballat molt, però no hem treballat bé, els problemes de la setmana s'han vist reflectits a pista.

Tocarà seguir entrenant, per competir més minuts i millor. Sou totalment capaces de fer-ho i no deixarem d'intentar-ho.

Ara ens venen tres partits seguits com a locals, lluitem-los més que mai i treballem com sabem. 

Recordeu que el cap no el baixem mai, venim a competir i a donar-ho tot (a pista i a banqueta) quan el partit acaba ja mirarem el marcador, però la nostre feina està durant els minuts de joc on passi el que passi no hem de rendir-nos. 

Volem agrair i felicitar a la jugadora del Infantil Femení 1, Amaia, per venir a donar un cop de mà. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL.