Gran matí de bàsquet en la segona edició del 3x3 de Nadal de La Salle Tarragona

Aquest passat diumenge 5 de gener de 2020, va tenir lloc la segona edició del 3x3 de La Salle Tarragona,patrocinat per Printex Tarragona i MouT Serveis i Lleure.

La segona edició del 3x3 Printex de Nadal ha deixat un matí de molt bon ambient, de bàsquet i de igualtat. Per primera vegada a la ciutat s'ha realitzat un esdeveniment íntegrament mixte, on tants nois com noies i nens i nenes tenen la mateixa importància sense cap mena de distinció ni exclusió de cap tipus, demostrant així que jugar juntament, competir i passar-ho bé és totalment compatible.

Finalment la competició va gaudir de dues categories, la Infantil i Promeses, entre totes dues es va arribar gairebé a la vintena d'equips, ho podríem considerar d'èxit valorant amb la primera edició on es va arribar a la trentena d'equips tenint 3 categories més.

Després d'una gran cita esportiva encarem aquest 2020 amb moltes ganes i pensant ja en la tornada als entrenaments, la competició i en moltes més cites que haurem de marcar en vermell en el calendari. Com serà el cas de la del pròxim diumenge (12 de gener) amb la ja tradicional sortida al Palau per veure un interessantíssim Barça - Bilbao Basket.

A continuació us deixarem el link amb totes les imatges guardades del gran dia viscut, les tindreu al nostre Facebook.

Link: https://www.facebook.com/pg/absalletarragona/photos/?tab=album&album_id=2780040575368646