Júnior Femení vs Claret de Valls

Últim partit de l'any, i seguim sumant, victòria vs Claret de Valls (75-33). I més a prop la fase final del nivell "A". Objectiu quasi assolit... 9 victòries i 1 derrota.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7730

El resultat de l'anada ens condiciona psicològicament, i sortim relaxades. Ens costa entrar al partit... Un cop agafem ritme, amb bona defensa 1x1, i corrent molt, tot és més fàcil.

Anotacions: Stefanny, Lucia (6), Aina (2), Ester (16), Alícia (6), Helena (4), Minaya (11), Laura (10), Clàudia (14), Marta (4), Gemma (2), Núria.

Acaba el primer trimestre, i 10 partits... i els entrenadors estem contents per la dinàmica de l'equip. En primer lloc, ens vam proposar crear un equip, i mantenir una bona dinàmica d'entrenaments. I ho hem assolit. En segon lloc, ens vam marcar entrar al grup del nivell "A", i sembla que quasi està quasi assolit. Ara toca treballar per jugar la final a quatre... difícil, però no impossible.

Des d'un punt de vista tècnic, treballem a poc a poc per mantenir el nostre nivell de joc. A la fase defensiva, seguim currant per ser intenses i agressives, treballar molt dures el 1x1. A la fase ofensiva, ens costa més elaborar el joc amb paciència, i desenvolupant el joc treballat als entrenaments.

Després del Nadal, hem d'intensificar el ritme dels entrenaments, si no serà complicat assolir el nostre objectiu final. Si treballem, si correm, si entrenem... podem¡¡¡

Ja ho va dir el filòsof Saberio Epicuro: "Se juega, como se entrena".

                                                                                                                             SOM EQUIP, SOM SALLE