Infantil Femení A vs CB Valls

Nou partit, nova victòria i final de la primera fase per el nostre Infantil Femení A que acaba amb un balanç de 8-1.

El plantejament del partit va ser extrany per les nostres jugadores ja que des del primer minut van tenir la limitació de jugar sense bot, tot i que a partir del descans el bot vam deixar-lo a partir de camp ofensiu. El fet de treure el bot no va ser perquè hi hagués una superioritat molt gran pel que fa als equips (el rival era el tercer classificat, i les locals el segon) sinó per seguir amb el treball de la setmana, i la veritat és que tot i algunes situacions precipitades es va jugar molt bé i es va anar millorant durant el transcurs del partit.

En defensa es van encaixar masses punts, tot i que van haver minuts realment bons on les visitants es van veure totalment superades. Apretant tota la pista a la pilota i atentes a les primeres línies de passada.

A partir d'ara hem de fer un canvi de mentalitat, no serà gens fàcil i ningú ens regalarà res, però a base de treball i competir, millorarem moltíssim. Nova fase després de Nadal, canvi de lliga direcció a Barcelona amb moltes ganes de lluitar cada partit.

ACTITUD, CONCENTRACIÓ i TREBALL