Júnior Femení vs La Selva

Bon partit davant un rival estrany, La Selva, i un arbitratge confús, xiulant moltes personals i tallant massa el joc. Però que no és obstacle per tirar el partit endavant (66-30), i ja van 8 victòries, que ens apropen al nostre primer objectiu, jugar al nivell A, i seguir lluitant pel segon, arribar a la Final a Quatre.

Comencem concentrades i per feina, marquen distancies amb una defensa dura i agressiva, que ens dóna avantatge per córrer i fer cistelles fàcils. Elles viuen del tirs lliures, i solament 2 cistelles amb joc (18-9).

Seguim treballant molt bé la fase defensiva, que juntament amb les rotacions de tot l'equip, ens fan mantenir el ritme defensiu, i jugar molt alegres amb atac. (19-8). Elles continuen vivim gràcies al tirs lliures, solament 2 cistelles amb joc. Ens anen al descans amb 37-17.

Minut 4 del tercer quart, temps mort, no hem fet res, desencert ofensiu, tebiesa defensiva. Posem ordre amb vehemència. Reaccionem, tornant a la intensitat defensiva, i la rapidesa i fluïdesa amb atac (9-6). Llàstima... petita desconnexió.

Últim quart, molt bo, estem a tope, elles enfonsades. Defensa i ritme, ritme i defensa (20-7). És curiós elles la meitat dels 30 punts de tirs lliures. Gran defensa noies a seguir treballant.

Objectiu quasi assolit...    Som-hi, ara anem per la F4???     Si treballem, podem¡¡¡

Anotacions, Steffany (2), Lucia (4), Aina (4), Ester (14), Alícia (2), Helena (13), Minaya (18), Laura, Marta (3), Clàudia (4), Gemma (6), Núria.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7730