Mare Nostrum vs Aleví Femení 5è

Segon partit en dos dies del nostre Aleví Femení 5è, però avui les nenes no han sortit tant contentes i no per com ho han fet, sinó per el resultat, que sincerament és el de menys, ens hem de quedar amb la feina que fem i no en qui fica més o menys.

Avui l'inici ha estat molt bo, totes concetrades i defensant, però al segon quart ens hem desconnectat i ja ens ha costat tornar a estar en defensa, en alguns moments puntuals ho hem aconseguit però no durant tota l'estona que volíem. 

En atac s'ha vist molt clar la diferència entre voler atacar a l'aro i no, les vegades que hem decidit atacar cistella ho hem fet sense cap por, convençudes i fortes, les vegades que utilitzàvem el bot per atacar cap a les cantonades o cap a les bandes el resultat final ja es sabia.

Ens hem de creure el que volem fer, si la fiquem perfecte i sinó ràpid a defensar, que no passa res per fallar un tir, ni dos, ni tres... Si la feina es fa bé els tirs entraran. 

Toca seguir entrenant per millorar, no per guanyar. Ara estem millorant, els resultats que tothom vol ja arribaran si han d'arribar, seguim amb treball treball i més treball.

ACTITUD, TREBALL I CONCENTRACIÓ