Aleví Femení 5è vs Cèsar August

Aquest divendres les nostres alevines han jugat un partit que tenien aplaçat de la setmana anterior, era el primer partit de la temporada que jugaven a casa i a sobre en un horari atípic per jugar un partit ja que estem acostumades a jugar en cap de setmana aquest any. 

Ha estat un partit molt irregular, on al principi tot i més o menys decidir bones opcions, no defensàvem res, i així ha seguit fins als últims minuts del segon quart on les grogues han fet un canvi de xip i han demostat del que son capaces. Hem començat a defensar-ho tot, tocar a la nostre, estar atentes i gràcies a això hem robat moltes pilotes que ens ha permès poder finalitzar soles. En atac hem millorat i sobretot hem agafat confiança a partir de la defensa, ens hem anat atrevint cada vegada més a provar les coses que treballem durant la setmana. 

Ens segueix faltant millorar la pressa de decisió, però queda molta temporada i molt per treballar. Poc a poc i bona feina, pas a pas millorarem segur.

Sabem el que hem de fer per jugar més minuts, entrenar cada dia el més fort, el més concentrades possibles i amb la millor actitud que sabem, a partir d'aquí millorarem sempre. 

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL