Júnior Femení vs AD Torreforta

De nou partit trampa davant un equip que no es reflecteix el seu nivell a la classificació. Després d'una setmana d'exàmens, no estem 40' a tope. I la nostra millor eina, avui no rutlla, la defensa. Però amb l'encert amb atac, tirem el partit endavant (78-55). I ja són 7 victòries davant una derrota al camp del líder per 3 puntets.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/7730

Sortim molt concentrades la primera part, bona defensa, encert a l'atac, bon ritme de joc. En resum, intensitat i concentració de tot l'equip. Al descans 42-26.

Però la segona part, baixem la intensitat defensiva, i el rival amb 5 triples quasi seguits, es fica al partit, i nosaltres marxem. Afeixin el desencert als tirs fàcils i als tirs lliures (4 d'11). A l'últim quart, l'equip es recupera, i tornem a la feina amb defensa i a l'encert amb atac. 

L'equip necessita treballar 40' al mateix ritme, i de moment, no ho aconseguim. És qüestió de més treball als entrenaments, ja que es juga com s'entrena.

Anotacions: Stefanny (2), Aina, Lucia, Ester (22), Alícia (23), Helena, Minaya (6), Laura (7), Marta (2), Clàudia (4), Gemma (12), Núria.
                                                                                                           SOM EQUIP, SOM SALLE