Elisabeth Salou vs Aleví Femení 5è

El passat dissabte l'Aleví Femení 5è va disputar la segona jornada de lliga, a la pista del Elisabeth Salou. Va ser un partit que va tenir diferents ritmes, l'inici de les de La Salle va tornar ser una mica a l'espera del que passava i vient-les venir, va haver un canvi d'actitud i al final del partit ens vam tornar a deixar anar.

En atac algun que altre problema, però els més importants van ser els espais i aixecar el cap. Totes sabem botar, encara ens costa llançar el bot i no abusar-ne d'ell però seguirem treballant, ara el que ens cal es saber botar i decidir la millor opció possible. Les sensacions no van ser dolentes, tot i que queda molta feina per davant. 

En defensa l'inici va ser de despiste total, però ens vam ficar a la feina i durant el llarg del partit es van apreciar defenses molt bones, on totes estàvem per la feina. Seguim tenint alguns problemes de col·locació en el camp en defensa, i també de moltes ganes de robar pilota, i això no és gens dolent, ara hem de treballar per saber quan podem i quan no podem robar.

Queda molta temporada, acabem de començar, però la feina es va veient. Alguns dies ens sortiran millor les coses que d'altres, però no podem deixar de treballa per millorar, perquè el límit en el nostre joc ens el posem nosaltres.

A seguir entrenant més i millor noies!

ACTITUD, CONCENTRACIÓ I TREBALL