Reus Ploms vs Júnior Femení

Partit de prestigi el jugat aquest matí al pavelló de La Salle de Reus envers un bon equip dels Ploms. Partit jugat de tu a tu, sense por, però amb una mica de falta de confiança. Hem lluitat fins al final, i la moneda ha caigut al seu costat (64-61).

Hem sortit molt bé amb defensa, ja que elles solament anotaven amb tirs lliures, i nosaltres els fallaven (1 de 10). L'atac era fluid, i arribàvem bé a cistella (7-9 al 1r quart, una llàstima).

El segon quart ha començat amb la mateixa tònica, bona defensa, moltes personals que elles anotaven, i nosaltres amb el nostre ritme de joc. Però ha arribat la 1a desconnexió, amb un parcial que de 13-0 que ens ha fet mal. Però amb un bon final, hem anat al descans amb 24-21.

El tercer quart ha estat molt interessant, amb un parcial de 18-25, ja que hem seguit defensant molt bé, hem estat molt encertades al tirs lliures i amb un parell de triples.

Últim quart, i partit igualat, bona sortida amb dues cistelles fàcils, i quan semblava encarrilat, segona desconnexió de 9-0. Hem sabut reposar-nos, en un parell d'ocasions, i empatar el partit successivament. Però avui no tocava... 64-61 final, amb un partit que hem lluitat fins al final.

Felicitar el equip pel treball i la lluita... A millorar, els tirs lliures (10-29)... Amb més confiança serem un gran equip. Si volem, lluitem, i defensem... PODEM¡¡¡

Anotacions: Steffany, Lucia (4), Aina (2), Ester (9), Alícia (8), Helena, Minaya (13), Laura (11), Marta, Clàudia (12), Gemma (4).