Júnior Femení vs C.B. Calafell

Cap de setmana amb partit complicat pels problemes d'entrenaments i exàmens, ja que estàvem una mica desconcentrades. A pesar de tot, imposem el nostre ritme de joc, i ja portem 3 de 3, i anem pel quart. Calafell un equip amb bones formes que cau al pavelló La Salle (75-43) amb un partit irregular i discret per part nostre.

1r. quart (16-7) amb moltes rotacions per les faltes i per mantenir el ritme de joc, no estem encertats als tirs fàcils, amb moltes errades. Arribem bé a la cistella, però fallem. La defensa ens manté al partit, intenses, dures, i agressives. Si hi ha defensa, hi ha partit.

2n. quart (29-6 de parcial i 45-15 al marcador). Sense paraules... espectacular¡¡¡

3r. i 4t quarts (30-28) Hem passat del tot al poc. Defensa tova, atac dubitatiu, falta tensió, falta empenta... No hem jugat com sabem... Content pel resultat global del joc. Però preocupat perquè hem de mantenir el nivell de joc tot el partit, i tot l'equip. És una lliçó a tindre al cap. Un rival dur, ens hagués passat per damunt. I un altre lliço, els tirs lliures 6 de 23. No entrenem amb concentració aquest aspecte.

Anotacions: Aina, Alícia (15), Clàudia (10), Ester (9), Helena (2), Gemma (15), Laura (8), Lucia Díaz (7), Lucia Minaya (9), Marta, Stefanny.