AE Claret de Valls vs Júnior Femení

Segona jornada i segona victòria (43-88), fruit del treball setmanal. Estem contents per la dinàmica de treball, que es veu a la pista amb el joc desplegat per l'equip.

1r. quart, estrany, sortim molt ben concentrades, però ens acomodem amb una defensa tova i poc intensa, i ens fan cistelles fàcils per falta d'intensitat. En atac fallem de nou en excés. Sortides així poden decidir un partit complicat (15-17).

La resta de quarts, és d'agrair el treball defensiu, ja no baixem el ritme d'agressivitat defensiva, som dures a l '1x1, i vigilem la línia de pas, en el rebot ens costa anar a per totes. És molt bona la feina de tot l'equip i la lluita sempre atacant defensivament la pilota. Ofeguem al rival amb parcials 11, 12, i 5 punts." Bravo "defensivament.

L'atac, és molt dinàmic amb moments bonics i interessants. Correm bé al contraatac amb un joc ràpid de passades sense botar, buscant a la companya lliure. L'equip gaudeix amb cistelles amb dues i tres passades, creuem tot el camp sense quasi botar, i cistella final. També comencem a parar i jugar amb pausa a l'atac quan el contraatac no és clar. Parcials de 24, 28, 19 punts. L'equip es diverteix.

Punt positiu: el ritme intens de tot l'equip amb defensa i amb atac amb cistelles de totes les jugadores. Punt a millorar: 5 de 14 tirs lliures. Això es falta de concentració als entrenaments.

Gràcies al suport a la banqueta de Laia, Núria, Marta, i Stefanny.

Anotacions: Aina (2), Alícia (9), Clàudia (15), Ester (19), Gemma (8), Helena (2), Laura (15), Lucia (4), Minaya (14).