CB La Selva vs Júnior Femení

Era molt important començar bé, després d'una bona pretemporada. Era molt important lluitar fins al final. Era molt important passar del marcador i treballar tot el partit.

El 1r. quart, sortim fredes, sense confiança, amb por a fallar. La por ens fa fallar, la desconfiança també. Però amb una bona actitud defensiva, ens fiquem al partit. Fem errades als passes, i errades als tirs fàcils. (17-10)

Al 2n. quart, fem un pas endavant defensivament, més intenses, més dures, més implicades... anem a totes. I comencem a córrer amb cap, amb passes i sense bots, arribant fàcil a cistella. Elles estan encertades als triples, nosaltres també. Però correm i correm més que elles. Parcial 9-15. (26-25)

El 3r. quart, és bàsic, sortim molt treballadores en defensa, i molt rapides amb atac. Elles viuen dels tirs lliures, nosaltres del treball defensiu. I seguim corrent i corrent... parcial 8-18. (34-43)

Últim quart, ara arriba el més difícil, seguir treballant, però amb cap. La sortida és molt bona, defensa i contraatac (0-10). Bravo¡¡¡ Ara toca jugar llarg, i defensar fins al final. Dos triples finals, i partit molt complert. (42-58)

Molt content del partit d'avui, conseqüència d'una bona pretemporada. Ara bé, no baixem els braços, això solament acaba de començar.

Bon partit: Aina, Alícia, Clàudia, Ester, Gemma, Helena, Laura, Lucia D, Lucia M, Stefanny.

Donar les gràcies al suport de la Núria, de la Carla, i de la Marta... Així com la feina del David i de la Cris als entrenaments.
                                                                                                                        SOM EQUIP, SOM SALLE¡¡¡