Benjamí Femení 3r. vs Elisabeth Salou 4t.

Aquests mati, sota un sol radiant, la pista de La Salle s'ha quedat petit per la gran defensa de la segona part, envers un Elisabeth que a la primera volta ens havia guanyat 27-36.

Hem sortit molt despistades, donat que hem fet un escalfament sense concentració. Hem demanat temps mort, i hem ordenat la nostra defensa, i ens hem posat les piles. Hem igualat el marcador (8-10).

Segon quart, seguim despistades amb defensa, no ens col·loquem jugadora-cistella, i juguem massa al pilla-pilla. Seguim amunt al marcador per l'encert de Maria amb entrades fàcils a tauler (17-16).

La segona part ha estat molt bona, tant el tercer com el quart quart. La defensa molt dura de les nostres noies, no deixava moure's a l'equip visitant. Bona col·locació, molta intensitat, i totes les pilotes es lluitaven amb força. Únic defecte no anem al rebot.

L'efectivitat de Bruna amb tirs al tauler, i la rapidesa de Daniela al contraatac, han trencat el partit. Hem començat a botar menys, i passar més. Llavors corre més la pilota i fem cistelles fàcils al contraatac. Únic defecte no ens obrim i estem fora de la zona groga per poder entrar millor.

Destacar la gran defensa i treball de la segona part de tot l'equip, en especial de Martina que s'ha deixat la pell treballant i estava a tot arreu. Els entrenadors molt contents, de la feina feta. I un altre victòria per 44-22.

Felicitats a: CARLA, MARIA, ONA, MARTINA, MARTA, JÚLIA, BRUNA, DANIELA, i OLAYA... heu jugat una gran segona part.

                                                                                                                            SOM EQUIP, SOM SALLE